Bliv partner

Vil du øge dit salg af digitale gavekort med straks omsætning?

Billig Gavekort er en markedsføringsportal, som sammen med vores partnere udbyder rabat på gavekort. Vi arbejder målrettet på, at finde de bedst mulige tilbud og udvalg inden for gavekort. Således at privatforbrugerer let får et overblik over de bedste tilbud.

Vi samarbejder med kendte brands og vil løbende opdatere vores hjemmeside med nye samarbejdspartnere.

Hvorfor skal I sælge gavekort med rabat hos Billig Gavekort?

  • Mersalg og straks omsætning
  • Nye kundegrupper og øget kundetilgang
  • Forbrugere med gavekort er tilbøjelige til at betale fuld pris
  • Gavekortsalget er stigende og højt på mange ønskelister
  • Ekstra markedsføring af dit brand
  • Kunder prissammenligner ofte på nettet

Vi tilbyder no cure no pay. Du kan tilkøbe bannerannoncer med specifikke gaveideer.

Kontakt os

Afspil video

Hvem er vi

Billig Gavekort er en dansk familiedrevet virksomhed som kører på 3. generation af iværksættere. Billig Gavekort bliver til dagligt drevet af Morten Koers som fandt på ideen i juni 2018.

Ideen bag Billig Gavekort opstod, fordi jeg selv ledte efter en fødselsdagsgave til min far. ”Den perfekte gave” er svær at give til en mand som ikke ønsker noget… så tanken blev, at finde en nem gaveidé, hvor han selv kunne vælge produktet.

Efter mange prissammenligninger og megen søgen på internettet fandt jeg frem til mange fine tilbud på diverse hotelophold, restaurantbesøg m.v. Jeg savnede dog, at finde et godt tilbud, som kunne give rabat til adskillige produkter og større sortiment og stadig overraske ham med en fødselsdagsgave.

Jeg kunne se en mulighed i markedet for salg af gavekort med rabat og allerede 2 måneder efter i august, blev min idé til virkelighed og virksomheden en realitet.

Billig Gavekort er tænkt som en markedsføringskanal for andre brands, som får muligheden for at eksponere gavekort via denne salgskanal. For, at minimerer omkostninger og have fokus på virksomhedens primære formål, har jeg valgt at outsource IT og administration, således jeg kan bevare fokus på egne kernekompetencer.

I dag finder du Helene Koers i ledelsen som med sine 26 års erfaring sikrer sig, at den administrative del samt kundeservicen fungerer optimalt. Vores dygtige kundeserviceteam bemandes af flexkapacitet.dk og de sidder klar ved telefonen for, at kunne besvare henvendelser fra slutforbrugeren.