Service info

HVORFOR “BILLIG GAVEKORT”?

Billig Gavekort er en markedsføringsportal, som sammen med vores samarbejdspartnere tilbyder rabat på gavekort. Vi arbejder målrettet på, at finde de bedste tilbud på gavekort, så du let får et overblik over, hvordan du kan give den perfekte gave samtidig med, at du sparer penge.

Danskerne har årligt adskillige mærkedage, hvor det forventes at man medbringer gaver. Vi har gjort det let for dig som forbruger, ved at tilbyde et overblik over markedets bedste gavekort, hvor du kan opnå rabat. Vi har fokus på gavekort, fordi gavekortet ligger i toppen på forbrugernes ønskelister. Ønsker du at give en mere personlig gave, så har vi også det, vi har nemlig samlet inspiration til gaveideer fra nogle kendte brands, som passer til enhver anledning hvis du foretrækker en mere specifik gave.

Vi samarbejder med kendte brands og vil løbende opdatere vores hjemmeside med nye samarbejdspartnere.

Vi står klar til, at hjælpe med inspiration, uanset om du ønsker at finde det bedste gavekort eller gaveide til mors dag, fødselsdagen, en god julegave eller en anden anledning.

HVORDAN KØBER JEG ET GAVEKORT MED RABAT? 

Via Billig Gavekort bliver du videresendt til vores samarbejdspartneres hjemmeside, hvor du kan foretage købet af det gavekort du ønsker, dette gøres ved nogle enkelte klik. Når du har fundet det gavekort du ønsker at købe, klikker du på gavekortet og du vil blive guidet videre i købsprocessen og du handler direkte hos udbyderen af gavekortet. 

Hos nogle af vores samarbejdspartnere vil rabatten være fratrukket automatisk, hos andre skal man bruge en rabatkode. Rabatkoden vil være nævnt lige ovenfor nedenstående billede af gavekort, ligesom det også fremgår, hvis rabatten bliver fratrukket automatisk. Klik på gavekortet for, at komme videre til købet.

For at gøre brug af Billig Gavekort’s ydelse og få rabat behøver du IKKE at være medlem, registreret eller lignende. Dette er en fri ydelse, som du med enkelte klik kan tilgå.

Hvis der skulle opstå problemer med at besøge vores side, skal du være meget velkommen til at kontakte os på 43 53 18 00 eller sende en mail til “[email protected]” så skal vi med glæde hjælpe dig.

I har ikke den ønskede udbyder – kan I få dem?

Hvis vi ikke har den udbyder, som du ønsker at købe et gavekort til, skal du være meget velkommen til at sende en mail til “[email protected]”, så skal vi nok se hvad vi kan gøre for, at få den pågældende leverandør med, så du kan købe det gavekort du ønsker med rabat.
Vi arbejder hele tiden på, at forbedre og gøre vores udvalg af gavekort større.

Jeg har problemer med, at indløse mit gavekort – hvad skal jeg gøre?

Du skal tage fat i udbyderen af gavekortet. Gavekortet er købt hos dem og dermed har de alt nødvendigt data i deres system til at kunne hjælpe dig. 

HUSK..

At rigtig mange gavekort aldrig bliver brugt desværre, så vi anbefaler du bruger dine gavekort hurtigst muligt.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Det gøres udtrykkeligt opmærksom på, at Billig Gavekort ikke har noget ansvar i forhold til leverancen fra leverandøren. Kundeforholdet er således overgået til denne, som har det fulde ansvar for levering. Billig Gavekort kan ikke gøres økonomisk ansvarlig for tab for hverken kunde, slutbruger eller leverandør. Såfremt en leverandør får leveringsproblemer i forhold til slutbruger, vil Billig Gavekort gerne orienteres, så vi kan undersøge sagen og en ekskludering af leverandøren kan blive en konsekvens.

Vil du vide mere om regler omkring gavekort, klik her.